Blackjack händer

Casino Secret

Spela #1. Aldrig ta även pengar vi har alla varit där. Du har en Blackjack och dealern visar ett ess. Dealern frågar dig om du vill ha jämna pengar och du säger ja. Detta är förmodligen den mest utbredda halvkvävd för Blackjackspelare överallt. Varför tar spelare jämna pengar istället för 3 till 2 utbetalningen? Troligen eftersom de inte förstår matten bakom händerna spelas och de vill ha säker sak utbetalningen. När du har en blackjack och dealern visar ett ess finns det en 31% chans att dealern får blackjack samt. Men det innebär också att du har en 69% chans att dealern inte har blackjack och du vinner 1,5 gånger din insats.

Om du i genomsnitt dessa två möjligheter ut din genomsnittliga vinst blir 1,04 gånger din insats. Vinnande 1,04 enheter är bättre än 1 enhet. Spela #2. Stående på mjuk 18 mot dealerns 10 Detta är ett misstag som jag ser ske dagligen. Det är också en av de svåraste misstagen att förklara för en spelare. De helt enkelt tror inte mig när jag berättar. Du ska alltid slå din mjuka 18 mot en dealer 10. Om du har en mjuk 18 och stå mot en dealer kommer 10 du förlorar mer än du vinner. Dock om du har en mjuk 18 och slog mot en återförsäljare 10 förlorar du skulle mindre än du med stående. Detta gör att slå en mjuk 18 mot en dealer 10 rätt leken även om din mjuka 18 består av flera kort. Spela #3.

Stående på 12 mot dealerns 2 or3 vill många Blackjackspelare inte slå en 12 när givaren visar en 2 eller 3. Resonemanget bakom detta är att de vill sätta åtgärden på återförsäljaren och tvinga honom eller henne att prova och byst. När du tror att om hur många kort kan hjälpa dig kontra antalet kort som kan hjälpa dig är rätt leken dock att träffa din hand. Vad är chanserna att du busting? Endast 4 av 13 gånger i genomsnitt, kommer att vilket innebär att 9 av 13 gånger du överleva och inte bysten genom att träffa din 12 mot 2 eller 3.

Om du vill få mer på djupet, har dealern inte verkligen en hög byst när visar en 2 eller 3. Dealern kommer att bust 37% av tiden med en 3 visar och mindre med en 2. Spela #4. Inte dela 8s mot en återförsäljares 9, 10, eller ess. Vissa spelare anledningen till att det inte är klokt att riskera mer pengar när man står inför en återförsäljare 9, 10, eller Ace. Dela 8s mot dessa händer är dock rätt leken. Istället för att starta spelet med en mycket dålig hand kan du dela upp handen in 2 bättre starthänder. Även om 16 kommer att förlora mer än du vinner mot 9, 10 eller Ace, genom att dela din 16 förlorar du mindre i det långa loppet även om du riskerar mer pengar på den specifika handen. Spela #5. Inte fördubbling 11 mot ett dealerns 10 det är Blackjackspelare där ute som svär att du aldrig bör dubbla mot en dealer 10.

Varför skulle du vill riskera mer pengar mot en dealer potentiella 20? Matten faktiskt fungerar till din fördel på den här. Du har en högre chans att göra en 20 börjar med 11 än dealern gör med en 10 visar. Om du satsar $10 och slå din 11 vinner du 56% av tiden. Om du satsar $10 och dubbel ner mot en 10 kommer du vinna 54% av tiden, men för $20. Varför skulle inte du ta extra pengar? Du ger upp vägen för mycket av inte fördubbling ner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *