Gamla spel spel

Baccarat Online

Eftersom städerna grodda i den 19: e-talet amerikanska västern — utanför armén forts, vid flodövergångar längs vagnen stigar, i gruvdrift distrikten och rälhuvudena — några av de första strukturer som byggts var avslappnade. Rekreation för den nästan helt manliga befolkningen oundvikligen innebar triple-W laster gränsen: whiskey-dricka, hora och vadslagning. Salonger, bordeller och spelande hallar verkar nästan över en natt. I tidiga lägren, strukturen kan vara bara en lykta-lit, smuts-golv tält, baren helt enkelt en styrelse sträckte sig mellan två whisky fat, prostitution anläggningen bara en barnsäng i en vagn säng för användning av en enda kvinnliga strumpet och spelande outfit bara en skrangliga bord, några stolar och en fet, dog-eared kortlek. Eftersom städerna växte och blomstrade, ersattes dessa primitiva faciliteter av envånings trähus med falska fronter för att få dem att verka ännu större. Och om gemenskapen utvecklats till en stad, salonger var inrymt i införande av tegelbyggnader med utsmyckade barer, stora back-bar speglar och lysande kristallkronor.

Vissa bordeller blev elegant inredda salongen hus med attraktiva ‘internatelever’ förvaltas av madams vars namn var berömda i hela västvärlden. De mest kända idrottsliga män i väst presiderade över och nedlåtande spelande hus som ofta var det mest imponerande och omsorgsfullt accoutered strukturerar av städerna. Populariteten av hasardspel i väst kan mestadels tillskrivas det faktum att alla som lämnat relativt säkerhet och komfort i öst att söka ära och berömmelse i gränslandet, i en mening, infödd gamblers. I tidiga väst ansågs gambling vara ett yrke, som legitim en kallelse som prästerskapet, juridik eller medicin. Under perioden 25 år före inbördeskriget gambling blomstrade i städer längs Mississippi från New Orleans till St. Louis och var en stapelvara attraktion på praktiskt taget varje flodbåt. Denna guldålder gambling produceras några av de mest minnesvärda utövarna av konst — legendariska yrkespersoner som Charles Cora, J.J.

Bryant, Jimmy Fitzgerald, John Powell, Charles Starr och Napoleon Bonaparte ‘Poley’ White. En av de populära hasardspelen av 1800-talet var ett bluffa spel som utvecklats till American poker. En annan, vingt-et-un (tjugoen), infördes i Sverige genom huvudsakligen franska gemenskapen av New Orleans, vi nu samtal blackjack. Fortfarande en annan var mexikansk monte. Men utan tvekan det mest populära spelet i väst var faro, som drog sitt namn från den egyptiska faraonerna som avbildas på baksidan av korten. Den främsta faro spelaren på Mississippi var italienska invandrare Charles Cora. Efter vinnande $85 000 och bryta flera faro banker i New Orleans, Vicksburg och Natchez under en sexmånadersperiod, förbjöds han från många orter. J.J. Bryant, kanske den mest kända professionell spelaren på lägre Mississippi, förlorat tusentals till Cora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *