Hur blir du erfaren pokerspelare

Baccarat Online

Nyligen har jag stött på ett tillägg av Hold’em Manager, som har ett namn läcka Buster. Jag tänkt att det är ett slags ett träningsprogram för att analysera min läckor och jag hade inte fel. Först av allt jag bestämde mig att passera genom en försöksperiod innan du köper den. Och jag ska säga jag var verkligen imponerad av en detalied förklaring av varje steg av min spela och bra råd. Jag förstod den algoritm, som jag skulle följa för att fixa alla mina läckor. Processen för utbildning, som tillhandahålls av läcka Buster är ganska intressant att följa. I området i närheten finns det många bra videor, som du kan titta när som helst du behöver analysera ditt spel och göra slutsatser.

Varje video åtföljs av filtren, som tillåter dig att prova på mer allvarliga tävlingar och avgöra om du är redo att göra ditt spel riktigt lönsam. HUD-projektor hjälper till att kontrollera din statistik och få resultaten i ett speciellt fönster på ditt spela bord. Detta poker analys programvara ger dig mer information om historia av händer, din spelstatistik och misstag du behöver korrigera för att förbättra dina resultat. Så, du lär dig att tänka över dina steg analytiskt när du spelar trots att uppmärksamma dina känslor och utvärdera dina chanser att vinna. Det visade sig vara en värdefull poker mjukvara, speciellt för nybörjare och de som vill höja sin spelar till en högre nivå. Jag har fått en fantastisk möjlighet att ta reda på vad som händer dåliga, lokalisera din läckor, korrigera dem och fortsätta spela i rätt riktning med Poker läcka Buster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *